Personliga Assistenter till man på 60+

04.06.18

Uppdragsgivare:

Om dig
Jag är en man i 60 års åldern som behöver hjälp med att sköta min vardag med allt vad det innebär. Jag söker en lång och stark person då det krävs en del lyft samt att jag själv är 185 lång med +90 kg. Du bör vara mellan 25-55 år och ha lite vana av branschen. Önskar dig som vet vad integritet är och ser detta som ett långsiktigt arbete samt kan skilja på arbete och privat. Då jag är själv rak och tydlig önskar jag detsamma av dig samt att du möter mig i min sjukdom med förståelse. Vill att du har kunskap om Ms progressiv, har ofta skov och vill att du har förståelsen utan att ta åt dig personligt när jag inte mår bra. Är som person väldigt ordningsam och gillar struktur. Kille eller tjej spelar ingen roll, utan person kemi samt tydlig svenska är ett måste för kommunikationen.

Din profil

Utbildning
Gymnasial utbildning

Språk

KRAV
Svenska

Körkort
B

Arbetslivserfarenheter
MERITERANDE
Pedagogassistent, 1-2 års erfarenhet
Personlig assistent, 2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta tillsammans med mig innebär att hjälpa till med olika delar i min vardag, samt också i hemmet med exempel på/avklädning, hygien olika träningsaktiviteter som gym, allmän träning, simning mm. Matlagning kommer ske till stor del så bra om du är duktig i köket, resturang besök sker ibland. Städning förekommer och jag gillar att ha ordning omkring mig. I arbetet förekommer nattarbete i form av väntetid ca 6 timmar, dock är det ansökt om fler aktiva timmar. Du som söker ska kunna arbeta både dag, kvällstid, helg och nattetid. Tydliga arbetsbeskrivningar kommer att finnas på plats och vi använder aiai som schema program.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Friskvård 2100:-/år beräknat på heltid.
Om anställningsvillkorenEftersom det är nytt uppdrag kan man påverka schema och arbetstid, behövs timanställda, 50% samt 75%.

Allmän info:
Yrke:
Personlig assistent
Antal platser:
6
Ort:
Kristianstad
Kommun:
Kristianstad
Publicerad:
2018-06-04
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Arbetstid:
Dag, kväll och natt
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön:
Allmän info:
Yrke:
Personlig assistent
Antal platser:
6
Ort:
Kristianstad
Kommun:
Kristianstad
Publicerad:
2018-06-04
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Arbetstid:
Dag, kväll och natt
Varaktighet:
Tillsvidare
Lön: