Jobba hos oss

Ett personligt boende där varje människa är unik

Bamus syn på boende är enkel

Vi tror på alla människors lika värde. Var och en har sina egna behov, önskemål, intressen, viljor och drömmar. Vår uppgift att ta bort så många barriärer som möjligt och ge stöd för ökad livskvalitet utifrån varje persons förutsättningar och funktionsvariationer. Varje relation mellan de boende och vår personal är unik, och vi är övertygade om att människor med engagerad personal får ett bättre stöd i vardagen och därigenom en förbättrad livskvalitet.

Erfarenhet av att själv ha personlig assistans

Vi som arbetar hos Bamu vill gärna ha dig som kollega. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna har erfarenhet av LSS. Har du inte dokumenterad utbildning men erfarenhet, är du välkommen att  ansöka som timvikarie.

Ansökan skickar du till info@bamuab.se. Har du frågor kring villkor eller vill veta mer om oss är du förstås välkommen att ringa eller besöka oss.

Affärsidé

”En människa med funktionsnedsättning är egentligen inte en människa med särskilda behov, utan en människa med alldeles vanliga behov som måste tillgodoses med särskilda insatser”

okänd