Våra boenden

Alla våra boenden

Bordtennisvägen

Vårt boende på Bordtennisvägen ligger i ett trevligt villaområde i Storvreta, 20 minuter norr om Uppsala. Huset ligger i utkanten av villaområdet med ett skogsområde inpå knuten. Det finns en trevlig uteplats som ligger under tak där vi brukar grilla på somrarna. Huset har också en stor tomt med gräsmattor och inne finns bra gemensamhetsutrymmen i anslutning till de privata rummen.

E-post: info@bamuab.se

Ärentunavägen

Boendet på Ärentunavägen ligger i ett grönskande lägenhetsområde i Storvreta, 20 minuter norr om Uppsala. Boendet ligger på nedre plan för att förenkla tillgängligheten och det finns fina promenadstråk i området. Huset har också en stor tomt med gräsmattor och inne finns bra gemensamhetsutrymmen i anslutning till de privata rummen.

E-post: info@bamuab.se

Konstnärsvägen

Huset ligger på en hörntomt i ett bostadsområde med uppväxta trädgårdar i Vattholma, 25 minuter med bil norr om Uppsala. Det finns en stor parkering med vändutrymme på gården och gräsmatta. De gemensamma utrymmena är belägna mitt i huset och boendedelarna ligger i anslutning. Det finns en trevlig altan med trädgård och gräsmattor utanför och för den som gillar trädgårdsskötsel så erbjuder Konstnärsvägen bra möjligheter.

E-post: info@bamuab.se

Grundstensvägen

Huset på Grundstensvägen ligger i ett lugnt villaområde bara 11 minuter väster om Uppsala centrum. Trevliga gemensamhetsutrymmen, fruktträd och gröna ytor ger en fin miljö att bo i. Det geografiska läget gör att alla kommunikationer blir korta in till staden och ändå är man utanför stadens myller.

E-post: info@bamuab.se